Haber

5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen 5. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali’nde ödül töreni düzenlendi.

Bafra Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kapıkayafest’te 16 kilometre 700 metrelik parkurda gerçekleştirilen dağ koşusunda 77 sporcu yarıştı. Erkekler kategorisinde Cengiz Karaduman, bayanlarda ise Ebrar Yıldız birinci oldu.

Dağ Bisikleti Tırmanma Yarışında büyük erkeklerde Süleyman Sefa Temel, genç erkeklerde Samet Yıldırım ve bayanlarda His Keser birinci oldu.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu ile bu yıl ikincisi düzenlenen Yelken Kanadı Amaçlı İniş Yarışması’nda Ferhat Ersoy birinci, Mustafa Yanıklar ikinci ve Necmettin Yakan üçüncü oldu. Bu yarışma sonucunda ilk üç sporcu milli sporcu olarak seçilmiştir.

Şampiyonada dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Ödül törenlerinde bir konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “5’incisi düzenlenen Kapıkayafest ödüllü yarışmalarımıza gösterilen ilgiden çok memnunuz. Sporcularımız ve sponsorlarımızla Kapıkaya Festivali’ni daha geniş kitlelere duyurmayı ve adından söz ettirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda yetenekli sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” sözlerini kullandı.

haber-bor.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu