Haber

Aydemir: “Milli dirayetin mimarı Cumhurbaşkanımızdır”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Cumhurbaşkanımızın çizdiği ufukta yürüyoruz. Onun rotasında yürüyoruz. Böyle olduğu için milli iradeden güzel bir kabul görüyoruz.” dedi.

“Gazeteci toplumsal vicdanın sesidir”

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü’nü TBMM Muhabirleri şahsında kutlayarak, gazeteciliğin toplumsal erdemi ve vicdanı diri tutan bir meslek olduğunu vurguladı. ve hakkını verir.

Duayen Gazeteci Yazar Yavuz Donat’ın meslek ahlakını temsil eden örnek gazetecilerden biri olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, Donat’ın Yüzyıl Türkiye sicilinde tuttuğu notlara dikkat çekerek, hakkını teslim ettiği için kendisine minnettar olduklarını belirtti.

‘6’lı masanın ilkesi, duruşu yok’

Milletvekili Aydemir düzenlediği basın toplantısında 6’lı masanın hiçbir konuda ilkeli bir duruşu olmadığına dikkat çekerek, ‘Dikkatli olun bakın. Anayasanın ilk 4 maddesini dilimiz ile ilgili açıkça tartışıyorlar. Ne isim yapıyorlar? Faydacılığa oportünist yaklaşım diyoruz ya da onlar tam da bunu yapıyorlar. Bunlar onların ilkeleri değil. Bir duruşları yok. ‘ ifadesini kullandı.

“Türkiye’nin geleceğe dair ne projesi ne de programı var”

6’lı Masa’nın Dünya Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taklit etmek yerine kendisine düşmanlık beslediğine dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Bunları iten ne? Recep Tayyip Erdoğan düşmandır. Onları harekete geçiren şey bu. başka hiçbir şey. Türkiye adına geleceğe dair ne projeleri ne de programları var. Geliştirme ve geliştirme kodlarını nasıl düzenleyeceğimiz konusunda endişelenmiyorlar. Tek dertleri var, hasetleri, Recep Tayyip Erdoğan düşmanlıkları. ‘ dedim.

‘Cumhurbaşkanımıza bulundukları yeri borçlular’

Milletvekili Aydemir, ‘Bakın bizim Cumhurbaşkanımız yoksa çok net söylüyorum, kendimi bu işin önüne koyarak söylüyorum, bunu her yerde söylüyorum, Cumhurbaşkanımızın çizdiği ufukta yürüyoruz. Onun yolunda yürüyoruz. Çünkü o kadar çok ki vatandaşlardan büyük bir kabul görüyoruz. Yani Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanımız olmasaydı başbakan olmayı hayal edebilir miydi? Ya da Babacan’ın bakanlığında başka birinin olması söz konusu olabilir mi? Ne hikayeleri var ne de başarı hikayeleri. Bütün başarı Sayın Cumhurbaşkanımızındır, bu çok açıktır. Şimdi de kendilerinden yönetici olan Cumhurbaşkanımıza düşmanlık besliyorlar. Böyle bir karmaşa olabilir mi? Bu millet bunu görmüyor mu? Gittiğimiz her yerde bu tür sorularla, bu tür tespitlerle karşılaşıyoruz. Şanlı milletimizin bu gerçekleri eşsiz milli irademizin öngörüsüyle gördüğünü özellikle vurguluyorum. dedi.

Başörtüsü ve Anayasa Değişikliği

Milletvekili Aydemir, AK Parti’nin başörtüsü teklifiyle ilgili görüşme talebine CHP ve İYİ Parti’nin olumlu yanıt vermediğini belirterek, “Bunlar milleti kandırıyorlar. İktidar olsalardı başörtülüleri evlerine hapsederlerdi. yine evler.” dedim. Milletvekili Aydemir, HDP ile CHP’nin iş birliği yaptığını ve milleti hafife aldıklarını söyledi.

‘Liglerinde millete değer kavramı yok’

“Liglerinde millete bedel diye bir kavram yok” diyen Milletvekili Aydemir, “Milleti aşağıda görüyorlar. Milleti kandırmaya devam ediyorlar. Ne yapıyorlar? HDP ​​cumhurbaşkanı adayı çıkaracak. Sonra, masaya davet edilirsek gideriz kapımız Meral Akşener ve Mansur “Yavaş’a kapalı, onun dışında herkese açık” gibi açıklamalar yapıyorlar yani mesajı veriyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday gösterirseniz buradayız. Meral Akşener’i masadan atıyorlar. Bu bir bakıma Meral Akşener’i siyasi bir figür olarak paspaslamak. Eğer “Bu durumu kabul ederlerse siyasi sicillerine yazılabilecek büyük bir eksiklik olur.” değerlendirmesini yaptı.

‘Yaptıkları milleti kandırmaktır’

Başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği teklifini hatırlatan Milletvekili Aydemir, İYİ Parti ve CHP’nin AK Parti’nin bu konuda görüşme talebini kabul etmediğini söyledi. Aydemir, “Başörtüsü teklifini neden konuşmaktan kaçıyorsunuz? Sizin milletle derdiniz yok. Bunların yaptığı milleti kandırmak. Hükümet olsalar başörtülüleri tekrar hapse atarlar” dedi. onların evleri.” sözlerini kullandı.

Aydemir’den Washington Post hatırlatması

Milletvekili Aydemir, seçim tartışmalarına değinerek, Batı basınında yer alan, 2023 yılında dünyanın en önemli seçimlerinden birinin Türkiye’de yapılacağı haberini hatırlattı. Aydemir, Batı’nın Türkiye üzerinde yaptığı hesapların bilinmesi gerektiğini ve 6. -katlanır tabloya bu açıdan bakılmalıdır.

Aydemir Dış Dünyanın Seçimlere Bakışını Değerlendirdi

Milletvekili Aydemir, 2023 seçimlerinin milli bir değer taşıdığının altını çizerek, ‘Bakın Washington Post bir haber yapıyor, ‘2023’te dünyanın en önemli seçimi Türkiye’de olacak’ diye manşet atıyor. ve onun altında şu kayıt düşüyor; ‘Seçim sonucunda Washington ve Moskova’nın yanı sıra Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika başkentlerinin jeopolitik ve ekonomik hesapları da şekillenecek’. Böyle net rekorlar düşüyor. O halde 2023 seçimlerinin onlar için de ne anlama geldiğini öğrenelim. Bakalım ne tür hesaplar yapıyorlar. Türkiye üzerinde ne tür oyunlar oynandığını bilelim, düşünelim. ve altılı tabloya bu açıdan bakalım. Öyleyse yönlere bir göz atalım vb. Gerçeği görmek isteyenlerin mutlaka buralara yönelip bir bakmaları gerektiğinin altını çiziyorum. ‘ dedim

Aydemir’den Milli Şuur Vurgusu

Küresel rekorlarda Türkiye’nin çalışma, yatırım ve hizmet politikasıyla gündem oluşturduğuna vurgu yapan Türkiye’de, toplumun her kesiminin refahını artırıcı düzenlemelerin yapıldığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip’in liderliğinde ve ufkunda toplumsal beklentilerin karşılandığı vurgulandı. Erdoğan, Milletvekili Aydemir, “Biz sadece barışı enjekte etmek için siyaset yapıyoruz. Halkımıza karşı samimiyiz. 20 yılda yapılan yatırımlar ve reformlarla ortaya konan milli dirayet, milletimiz tarafından da takdirle karşılanmakta ve takdir edilmektedir. Halkımız, bu başarının mimarı olan Cumhurbaşkanımıza minnet ve sadakatle karşılık vermekte, ufkuna sadakatle kararlılığını ortaya koymaktadır. Umarım 2023 seçimlerinde de böyle olur. ‘ dedim. – ERZURUM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu