Haber

Fenerbahçe: Montella ile hiçbir zaman anlaşmadık

Fenerbahçe Kulübü, Vincenzo Montella ile anlaştığı ve vazgeçtiği haberlerini yalanladı.

Kulübün yaptığı açıklama şöyle:

Kulübümüzün Teknik Menajer Vincenzo Montella ile anlaşıp ardından vazgeçtiğine dair bazı medya organlarında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Yeni dönemde takımımıza liderlik edecek teknik adamla ilgili açıklama önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

“Yerli teknik adamla çalışacağız”

Fenerbahçe Kulübü 2022 Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Burada konuşan Ali Koç, yerel bir teknik adamla anlaşacaklarını söyledi.

Birçok kişiden yeni teknik müdürü istedik. Kimi ‘Türk’ der, kimi ‘Yabancıya Türkiye’yi tanıyın’ der. Piyasada geçen yıla göre çok daha fazla eğitmen var. Tüm bu görüşlerden sonra Türkiye’de bilmeyen ve çalışmayan bir hoca ile çalışmanın riskli olduğuna karar verdik.

Cemaati tanıyacak, cemaatin evladı olacak, Samandıra’ya ruh aşılamak niyetindedir. Türkiye’yi bilen yabancı hoca 3’ü geçmez. Türkiye’yi bilen, burada yıllarca öğretmenlik yapmış hoca bize yakışır deyince 4’ü geçmez. Olumsuz bir şekilde. Sosyal medyada tepkiler yağıyor. Cemaati tanıyan, ruhu bilen 2 Türkçe hocası var. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Topluluğu iyi tanıyan bir Türkçe öğretmeni ile çalışacağız.

kavakajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu