Haber

Gökçe Bahadır Sosyal Medyada Lynch Kültürüne Dikkat Çekti

L’Officiel Türkiye dergisinin Ağustos sayısına kapak olan Gökçe Bahadır, dergiye verdiği röportajda çağımızın en önemli sorunlarından biri olan sosyal medyadaki linç kültürüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü oyuncu, sosyal medyanın her geçen gün hayatımıza daha fazla dahil olmasıyla birlikte yaşadığı anın acımasızlığına dikkat çekti.

“Bu mesleğe ilk başladığımda sosyal medya diye bir şey yoktu. Bazen düşünüyorum; O zaman mı daha iyiydi yoksa şimdi mi daha iyi? Hep böyle sıkışıp kaldım. Çünkü bir bakıma o zamanlar her şey daha temizdi. Artık çok daha sert ve acımasız olabiliyor.”

Medyadaki insanların birbirlerine karşı daha anlayışlı olması gerektiğini de sözlerine ekledi.

“Sosyal Medya aynı zamanda bir özgürlük getirdi. Herkesin daha çok konuştuğu, daha çok düşündüğünü ifade ettiği, herkesin çok şey keşfettiği bir yer. Artık tüm çocuklar her şeyi biliyor. Herkes dünyanın öbür ucundaki arkadaşına ulaşabilir. Güzelliklerin yanı sıra insanların birbirlerini kötü bir şekilde eleştirdiği, kötü sözler söylediği bir yerdi aynı zamanda. Biraz empati, biraz sevgi, biraz anlayış, biraz kendini tutma, biraz sakinlik gerekiyor.”

Bahadır, “Aşk dünyayı kurtaracak kadar güçlü bir duygu mu, yoksa bir illüzyon mu?” Sevginin kurtarıcı güç olduğunu belirtmiştir.

“Buna sadece aşk olarak bakmak istemiyorum. İçinde tutku, aşk, hayranlık, bağlılık; Bunların hepsini içeriyorsa, kesinlikle değişebilen bir duygudur. Aşk bizi kurtarır. Hoşgörü, anlayış, mutlu olmak, iyilik, vicdan, merhamet, temiz kalp, erdemli olmak; tüm bunlar bizi kurtarıyor”

“Kalbimi kıran ve bana yardım eden herkese teşekkür ederim”

“Sizi bugün yapan ilham perileriniz kimler Gökçe Bahadır?” Soru üzerine başarılı oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Elbette ailemin desteği çok büyük ve hayatıma giren tüm insanlar, tanıştığım ve hiçbirinin tesadüf olmadığına inandığım tüm insanlar, beni bugün olduğum kişi yapan tüm hikayeler ilham perilerim. . Kalbimi kıran ve bana iyilik yapan herkese teşekkür ederim. Beni bugün olduğum kişi yaptığın için ve tabii ki asla pes etmediğin için kendime teşekkür ederim.

mihalgazihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu