Haber

Necmiye, çocuklarını öldürmemek için kendini feda etti.

İZMİR’de evli olduğunu öğrendiği erkek arkadaşı Mehmet Atabay’dan (53) ayrılmak istediği için çocuklarının gözü önünde vurularak öldürülen Necmiye Vural’ın (40) kızı Selin Elalmış (24) , annesinin çocuklarının hayatını kurtarmak için kendini feda ettiğini söyledi. Elalmış, “Katil silahını çekince hem abim hem de annem çocuk odasına sığındı. Abim yerde yatarak ayağını kapıya koydu ama annem bir şey olur korkusuyla kapıyı açtı. çocuklarına ve herkesi öldürürdü. Annem kendini feda etti. Kardeşlerimin gözü önünde annemi öldürdü.” .

Olay, 7 Ocak günü saat 12:30 sıralarında Limontepe Mahallesi 9594 Sokak’ta meydana geldi. 3 çocuk annesi Necmiye Vural, 4 ay önce tanıştığı Mehmet Atabay’dan evli olduğu gerekçesiyle ayrılmak istedi. Bu duruma düşen Atabay, Necmiye Vural’ın 2 çocuğuyla yaşadığı eve geldi. Atabay ile Vural arasındaki tartışmaya çocukları Mehmet İçen (20) ve Zeynep İçen (16) de dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Atabay, çocuklarıyla birlikte getirdiği tabancayla Vural’ı boynundan ve karnından vurarak kaçtı.

Çocuklarının ihbarı üzerine sağlık ekipleri Necmiye Vural’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Mehmet Atabay, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. ‘ANNEM HEP ENDİŞELERLE YAŞADI’ Necmiye Vural’ın 3 çocuğunun en büyüğü Selin Elalmış, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Elalmış, Atabay’ın annesiyle 4 ay önce internet üzerinden tanıştığını ve birkaç kez görüştüklerini belirterek, “Annem onun resmi nikahlı olduğunu öğrenince ayrılmak istedi. Ama adam annemi ölümle tehdit etti ve ‘Sen’ dedi. beni bırakamazsın.’ Nerede olduğunu hiç göstermedi, saklamaya çalıştı ama annemi takip edip nerede yaşadığını öğrendi.Bu olaydan önce Mehmet Atabay ablam Zeynep’i parkta tuzağa düşürüp “Annene söyle, ayrılamaz” demişti. Ben. Çıkmayı düşünüyorsa kefenini hazırlasın; Onu öldüreceğim.” “MEHMET KALK BENİ ÖLDÜRMEYE GELDİ” dedi. Elalmış, “Bu durumu benimle paylaştığımda önce Atabay’ı aradım. Araması gerektiğini söyledim sonra annemin numarasını değiştirdik. Atabay’ın ikamet adresini bilmediğini ancak bir ara öğrendiğini söyledi. Adresi öğrendiğini bilseydim hemen yanıma alırdım o konutta yaşatmazdım olay günü evime gelirdi konuştuk sabah giyindi ve hazırlandı ama gelemedi.” Elalmış, annesinin evden çıkmak üzereyken Atabay’ın geldiğini belirterek, “Annem kapı ilk çalınca Atabay olduğunu gördü açmadı. Tekrar çaldı ve kapıyı açmak zorunda kaldı. Atabay girdi, annem Mehmet abimi ‘Beni öldürmeye geldi’ diyerek hızla kaldırdı.Mehmet, Atabay’a evden çıkmasını söyledi ama çıkmayınca yumrukladı.Annem ve diğer kardeşim Zeynep ayırdılar.aralarındaki tartışma devam etmesine rağmen evden çıkmadı.Ağabeyim Mehmet Atabay’ı oyalarken Zeynep kardeşimin İlhan adlı arkadaşını aradı.Hepsi Atabay’ı evden çıkarmak istedi ama Atabay bir anda silahı aldı. oturma odasında belinden çıkarıp doğrulttu.Tabancanın tetiğine bastı ama ateşlenince hep birlikte çocuk odasına koşup kapıyı kapattılar.Abi bile yerde yatıp ayaklarını kapıya dayadı. , ama annem bir şey olur korkusuyla kapıyı açtı. çocuklarının başına gelecekti ve herkesi öldürecekti. Kapıda annemi gören Atabay, yere yığıldıktan sonra tabancayı ateşledi ve kaçtı. Annem kendini feda etti. Annemi kardeşlerimin önünde öldürdü.”

Selin Elalmış, Atabay’ın indirim almamasını istediğini belirterek, “Daha önce haberlerde bu tür olayları izliyordum. Annem de böyle bir olayla ilgili haberlerde iddiaya girdi. ‘Allah yardımcısı olsun’ dediğimde. insanlar için, artık herkes bizim yerimize şunu söylüyor: “Ben o adamın ‘iyi hal indirimi’ almasını hiçbir şekilde istemiyorum. Ağırlaştırılmış müebbet almasını istiyorum. Annemin özgürlüğünü kısıtladı, kardeşlerimin gözü önünde annemi öldürdü. Annem hayatta değil diye olayları çarpıtıp indirim almasın” dedi.

kepezajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu