Ekonomi

Orka Holding, 52 ülkeden iş ortaklarını İstanbul’da ağırladı

Orka Holding, klasik yurt dışı bayi toplantısı vesilesiyle 52 ülkeden iş ortaklarını İstanbul’da ağırladı.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, 13-24 Temmuz tarihlerinde İspanya, Rusya, Dubai, Körfez ülkeleri ve BDT ülkelerinin de aralarında bulunduğu bayi temsilcilerini ağırlayan moda kuruluşu, Damat Tween ve D’S’in 2024 ilkbahar/yaz sezonu koleksiyonunu tanıttı. damat markaları. Önümüzdeki yılın “en iddialı” parçalarının yer aldığı ve “sessiz lüks” tasarım anlayışını yansıtan koleksiyona bayiler yoğun ilgi gösterdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Damat Tween ve markamızın sıra dışı estetik anlayışını ve yenilikçi vizyonunu yansıtan koleksiyonumuz için ‘sessiz lüks’ tanımı en doğrusu. D’S Damat markalarında daha da ileri giderek logo yoğunluğunu azaltıp daha sofistike ve şık bir estetik sunuyoruz İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonumuzda tasarımlarımızın özü olan keten kumaşın sıcak renklerle buluşmasına tanık oluyoruz. ve sofistike tonlar ile yepyeni bir moda anlayışının doğuşu… Bu eşsiz koleksiyonda kloş paçalar, rahat ceketler ve özel yıkanmış t-shirtler gibi daha rahat formlar ile zenginleştirilmiştir.” sözlerini kullandı.

Verilen bilgilere göre Damat Tween ve D’S Damat koleksiyonunun etkileyici renk dalgasında manolya beyazı, kiremit kırmızısı ve koyu mavi tonlarıyla kombinlenen sıcak kahveler şıklığıyla öne çıkıyor.

Sıcak yaz koleksiyonunun iç takımlarında keten ölçeği hissedilirken, askılı t-shirt ve marin takımlarda çeşitlilik artıyor. Klasik deniz stilini çağdaş ve canlı bir bakış açısıyla yeniden tanımlayan Tween Marin takımı, fuşya detaylarla daha da zenginleşiyor.

Ayrıca geniş pileli pantolonlar, astarsız kruvaze ceketler ve el yapımı triko ve güpürler gibi yenilikler de Tween koleksiyonunda fark yaratıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu