Yaşam

Bilek Orundaş Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir? Bilek Orundaş Ne İş Yapar?

Uzun bir aradan sonra Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla yeniden seyirciyle buluşan program şimdiden çok sayıda beğeni aldı. Tartışmalı yarışmacıların yer aldığı program her gün Youtube’da yayınlanıyor. Damat adaylarının en sevdiği isimlerden biri olan Bilek Orundaş birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Bilek Orundaş kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Bilek Orundaş’ın eğitimi ve mesleği nedir? Detaylar içeriğimizde?

En son 2017 yılında yayınlanan ve 5 yıl aradan sonra Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla seyirciyle buluşan program geniş bir hayran kitlesine sahip.

Youtube’da her gün yayınlanan programın sunuculuğunu ünlü isim Öykü Serter yapıyor.

Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen evlilik programında 9 erkek ve 9 kadın yarışmacı yer alıyor.

Yarışmanın iddialı isimlerinden olan ve güzelliği ile gelin adaylarının ilgisini çeken Bilek Orundaş’ın hayatı merak ediliyor.

Girişte “Ben aşk adamıyım. Ben de aşkın gücüne inanıyorum. “Dışarıda bulamadığımı bulmak için buradayım, dışarıda bulamadığımı bulmak için buradayım” sözleriyle anılan Bilek Orundaş’ı yakından tanıyalım. Herkese gerçek sevgiyi göstereceğim.”

Bilek Orundaş Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

27 Ağustos 1996 İstanbul doğumlu Bilek Orundaş 26 yaşında ve Aslan burcudur. Boşnak bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Orundaş, Pendik Anadolu Lisesi’ni bitirdi.

Nişantaşı Üniversitesi’nde İşletme ve Yönetim okudu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Uluslararası İşletmecilik Bölümü’nde okudu.

Birçok marka için modellik yapan Orundaş, ticaret ve lojistikle de ilgileniyor.

Bilek Orundaş’ın Instagram Hesabı nedir?

Programın karmakarışık damat adaylarından biri olan ve Tuğçe ile olan yakınlığıyla herkesin dikkatini çeken yarışmacı, bilekorundaş kullanıcı adıyla Instagram hesabını sık sık paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu