Teknoloji

Metro Awakening PS VR2 İçin Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan tezlerin doğru olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Metro Uyanış PS VR2 Bunun için açıklandı. Peki oyun bize neler sunacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Yeni Metro Oyunu 2024’te Çıkabilir


Metro Awakening PS VR2’ye Geliyor

Bildiğiniz gibi State of Play yayını öncesinde ortaya atılan iddialar, yeni Metro oyununun duyurulacağını gösteriyordu. Söz konusu tezlerin prestiji yüksek kaynaklar olduğu zaman büyük ölçüde kesin olduğunu düşündük. Öyle de oldu ve Metro 2033 öncesinde gerçekleşecek olan Metro Awake’in PS VR2 için duyurusu yapıldı.

Hikaye açısından ilk oyunun öncesine gideceğimiz Metro Awakening, 2028 yılında gerçekleşecek. 4A Games stüdyosundan farklı olarak Vertigo Games tarafından geliştiriliyor. Çıkış tarihi şimdilik bilinmiyor ancak 2024 yılında aramızda olacağı söyleniyor.

Bu sefer Serdar isimli bir karakterin rolünü üstleneceğiz ve onun ruhsal uyanışına giden olayları izleyeceğiz. Asıl amacı karısını Moskova tünellerinde bulmaktır.

Sanal gerçeklik cihazının dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyiciler başta olmak üzere pek çok özelliğinden yararlanılacak oyunda hayatta kalma, mahremiyet ve çatışma oyunculara bir arada sunulacak. Eski Metro oyunlarında olduğu gibi radyasyondan ölmemek için filtreyi değiştirmek zorunda kalacakken, karanlıkta önümüzde ne olduğunu görmek için başımızın üstündeki el fenerini açmak zorunda kalacağız. Hiç şüphe yok ki bizi ilginç bir deneyim bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu