Haber

Youtube Olayı Tutuklandı: Masaj Salonunda Fuhuşu Teşvik Ettiği İddiası

İSTANBUL’da bir masaj salonunda fuhuş yaptıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadesi alındı. Tutuklanan şüphelilerden Kerem Balin’in YouTube’da paranormal olaylarla ilgili videolar kaydettiği ortaya çıktı. Kerem Balin sorgusunda, “YouTube kanalım çalındı. Masaj sertifikam olduğu için salon açtım. Nehir iş yerimi öğrendikten sonra beni sürekli taciz etti. Fuhuş suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum.”

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Etik Bürosu ekipleri, bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Çalışmalarda şüphelilerin kimlikleri belirlenirken, Ataşehir, Sarıyer, Ümraniye ve Samsun’un Atakum ilçesinde daha önceden belirlenen 9 adrese baskın düzenlendi. Baskınlarda şebekeye üye olduğu iddia edilen 3’ü kadın 7 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında fuhuşa zorlanan 6 yabancı uyruklu kadının da kurtarıldığı öğrenildi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüphelilerin işyerlerinde yapılan aramalarda 10 cep telefonu ele geçirildi. İşlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden Kerem Balin, Burak Doğan, Fırat Acar ve Mesut Güler tutuklanırken, 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fuhuş şüphelisi YOUTUBER ÇIKTI

Fuhuş operasyonu kapsamında tutuklanan Kerem Balin’in YouTube’da içerik üreten sosyal medya fenomeni olduğu ortaya çıktı. Kerem Balin sorgusunda, “Daha önce YouTube sosyal medya platformunda içerik yapımcılığı yapıyordum. Daha sonra Irmak’la tanıştım. Nehir’in klibini çektim. Nehir’le yakınlaştık. Daha sonra Nehir’den ilişkilerime müdahale ettiği için ayrıldım. hayat çok fazla. YouTube kanalım çalındı. Masaj “Sertifikam olduğu için salon açtım. Nehir iş yerimi öğrendikten sonra beni sürekli taciz etti. Fuhuş suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum. Seval’e müşterilerle cinsel ilişki teklifinde bulunmadım” dedi.

Tutuklu bir diğer şüpheli Burak Doğan ise ifadesinde şunları söyledi: “Dört ortak masaj salonu açtık. Arkadaşım Kerem’in kız arkadaşı Nehir ona takıntılı olduğu için masaj salonumuzu öğrenmiş. Asılsız ihbar ve tehditlerde bulunmuştu. Bu nedenle biz de masaj salonumuzu aradık. Aralık ayında dükkanı kapattım. Ben Nehir. “Uygunsuz talebim olmadan çektiği görüntülerle ilgili şikayette bulundum. Kesinlikle fuhuşla hiçbir ilgim yoktur” dedi.

Diğer şüpheliler Fırat Acar ve Mesut Güler ise suçlamaları kabul etmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu